Imagini provocatoare despre care vorbea toată lumea acum 10 ani

 

Carmen Electra
Tara Leigh Patrick, cunoscută după numele de scenă Carmen Electra, este o actriță, cântăreață, dansatoare, vedetă de televiziune și fotomodel american. 

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt este o actriță și compozitoare americană. 

Kate Bosworth
Catherine Ann "Kate" Bosworth, cunoscută ca Kate Bosworth este o actriță americană de film și televiziune. Bosworth a jucat în seriile de televiziune Young Americans, interpretând rolul personajului "Bella Banks". 

Paris Hilton
Paris Whitney Hilton este o celebritate din Statele Unite ale Americii și o moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton

Tiffani Amber Thiessen
Tiffani Amber Thiessen este o actriță și prezentatoare americană. E cunoscută mai ales datorită rolurilor Kelly Kapowski în Salvați de clopoțel, Valerie Malone în Beverly Hills, 90210 și Lori în Alexa & Katie.

Jessica Simpson
Jessica Ann Simpson este o cântăreață, actriță și textieră americană. Ea a devenit cunoscută la finele anilor '90 prin intermediul cântecului său de debut intitulat „I Wanna Love You Forever”, care a devenit cel mai cunoscut disc single al său din întreaga-i carieră.

Scarlett Johansson
Scarlett Ingrid Johansson este o actriță americană de film. S-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer, regizat de Robert Redford. A jucat și în filme cu supereroi, dar și în unele regizate de Woody Allen.


Lucy Liu
Lucy Alexis Liu este o actriță americană. A devenit cunoscută pentru rolul său din serialul de succes Ally McBeal, unde a interpretat rolul manieratei Ling Woo.


Jessica Biel
Jessica Claire Biel-Timberlake este o actriță americană. Ea a devenit cunoscută prin rolul jucat în filmul serial 7th Heaven.

Beyonce
Beyoncé Giselle Knowles-Carter, cunoscută profesional ca Beyoncé, este o cântăreață și actriță americană. Beyoncé a ajuns cunoscută în postura de componentă a grupului Destiny's Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie.

Comentarii